Referencer

”Vi har brugt Buus Management Consulting til at udarbejde IT-governancemodel samt IT strategi. Sten har formået at fange, hvilke ønsker og behov vi har og tilpasser dermed sit arbejde direkte til disse. Det færdige produkt er af en høj kvalitet og leveret i en form, som er operationel og kan kommunikeres ud på alle niveauer. Sten er god til at se potentialer og problemstillinger samtidig med, at han udfordrer og lytter til de interessenter som har været involveret i projektet.”

Anders Helligsøe Melchiorsen,  Business Controller, Provas

 

“Jeg har ved flere lejligheder anvendt Sten Buus i forbindelse med ansættelse af medarbejdere. Sten har altid været engageret og positiv i sin tilgang til opgaverne, og samarbejdet har været præget af en åben og ærlig dialog i forbindelse med search processen. Det har været med til at sikre et effektivt og positivt samarbejde, der har været værdsat”

Kim Bendixen, CFO, Danske Commodities A/S

 

ARC har gennemført et strategiprojekt, som skal bringe virksomheden frem mod et nyt ressource behandlings anlæg, samt en forestående liberalisering af affaldsbehandlingsområdet. Som følge heraf, har ARC sammen med Sten Buus og Buus Management Consulting gennemført et gennemgribende IT-strategiprojekt.

Sten har været en uvurderlig hjælp i dette forløb. Han har evnet at bruge sit store branchekendskab fra energisektoren og samtidigt formået at transformere dette, så det passer til vores langt mindre målestok. Sten har i det hele taget bistået ved hele processen fra de indledende interviewrunder med forretningen, til formulering af strategien og plan for implementering. Sten har også været en stor hjælp i forbindelse med etablering IT-governance gennem oprettelse af vores IT-råd.

Gennem hele forløbet har Sten været en meget professionel partner og samtidigt fungeret som coach for mig. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Sten fremover.

Lars L. Madsen, IT-chef, ARC

 

”Vi har brugt Buus Management Consulting ad flere omgange. Det har været vigtigt for os at vælge en samarbejdspartner, der forstår vores forretning og de profiler, vi har brug for. Her har Sten været utrolig dygtig til hurtigt at komme med relevante emner, og samtidig har han løbende meldt tilbage med status på, hvor langt processen er og hvorfor. Sten har fundet medarbejdere, som har været en gevinst for os”

Anita Larsen, Adm. Direktør, IPW Systems A/S

 

“Frørup Andelskasses bestyrelse skulle hen over vinteren 2012-2013 finde en ny direktør. I gennem et rekrutterings bureau kom vi i kontakt med Sten Buus som hjalp bestyrelsen rigtig godt igennem hele processen fra start til ansættelse af ny direktør.  Hele bestyrelsen – og ikke mindst jeg som formand, oplevede et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med Sten og vi har været meget tilfredse med samarbejdet” 

Karsten Larsen, Formand for bestyrelsen

 

”Sten Buus havde sammen med en kollega rekrutteringsopgaven i forhold til Nordic Synergy Park. Opgaven var at finde 2 personer med en stærk erhvervsmæssig baggrund og karriere samtidig med at personerne skulle have en god politisk forståelse. Det var yderligere et krav, at den ene person skulle have en stærk internationalt erfaring og viden om EU systemet.

Sten Buus stod for den indledende screening af kandidater og præsenterede herefter en liste med ca. 20 personer, som Sten havde haft indledende samtaler med. De 20 personer havde alle vist interesse for bestyrelsesposten. Blandt de 20 udvalgte jeg 6-8 personer, som jeg havde samtale med telefonisk. Vi havde herefter 4 til samtale, som alle var kvalificerede til jobbet. Det lykkedes at ansætte 2 personer, som passede perfekt til jobbet.”

Bjarke Wolmar, Adm. Direktør, Business Kolding

 

“Jeg har haft fornøjelsen i at arbejde sammen med Sten Buus. Stens tilgang til processen er yderst professionel, og han formår med sin stærke faglige forankring kombineret med sin store forståelse for vigtigheden af de interpersonelle relationer at matche behovene fra såvel virksomhed som ansøger. Hans grundige tilgang til processen gør ligeledes, at man undervejs føler sig godt informeret og i det hele taget føler, at løsningen af denne konkrete opgave ligger ham meget på sinde. Jeg vil til enhver tid anbefale Sten i forhold til rekrutteringsopgaver.”

Jørgen Momme Iversen, Group Chief Commercial Officer, Karnov Group

 

”I have met Sten several years ago in relation to a recruiting process. I was a potential candidate for a job and Sten was the Senior Consultant responsible for on-boarding a Contract Director for a large danish company. 
During that process I was both inspired and impressed by Sten’s way of getting to know me and my competences. His personality and integrity was very convincing, and I as a candidate felt secure in this process. Secure because I knew that Sten’s goal was to find the best match not only for the company – but also for me. I can only recommend Sten when it comes to running a professional recruitment process.”

Luise Bang Kjærsgaard, Global Head of Project Management, Danfoss

 

“Som kandidat til et job var det en god oplevelse at være i samarbejde med Sten. Han var altid velforberedt til møderne og gennemførte en ansættelsesproces som var inspirerende. Efterfølgende har Sten vist interesse for hvordan jobbet har været, hvorved han viser ægte interesse for de opgaver han skal løse.”

Jesper Hansen, Direktør, Frørup Andelskasse

 

“Allerede ved første ansættelsesmøde med Sten blev jeg positiv overrasket over, hans detaljerede kendskab til virksomhedens kultur og de opgaver og forventninger, der var til kandidaten. Som kandidat betød det, at jeg tidligt i ansættelsesforløbet fik en solid viden om stillingen, samt om  virksomheden var det korrekte valg for mig.
Efter ansættelsen fulgte Sten stadig op med evaluerende samtaler. Sten Buus efterlader et indtryk af et professionelt rekrutteringsforløb på meget højt niveau. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte Sten Buus som samarbejdspartner.”

Jesper S. Kristensen – Kandidat til stilling som Business Project Manager

 

“Under hele mit forløb som kandidat hos Sten, følte jeg mig fuldstændig tryg og absolut værdsat. Dette skyldtes blandt andet Stens fulde diskretion og store fleksibilitet i forhold til mødetider og steder, samt den løbende opfølgning. Det skader bestemt heller ikke, at det viste sig, at Sten har en fantastisk evne til at skabe det perfekte match – det nyder både jeg og min arbejdsgiver godt af i dag.”

Malene Carstens Clausen, Project Consultant, IPW Systems A/S

 

“Rekrutteringsforløbet tilbage i starten af 2012 var en fornøjelse.  Sten kørte forløbet professionelt og der var fra første samtale en god kemi. Forløbet resulterede i at drømmejobbet kom i hus.  Sten har ved flere lejligheder vist interesse for, hvordan det efterfølgende er gået.  Jeg kan kun anbefale Sten som sparringspartner, når den rette kandidat skal udvælges.”

Henrik Lage, Team Leder Support, Outforce A/S